Ζυμαρικά Κιμάδες Όλες οι Συνταγές

Μακαρόνια με Κιμά

Μακαρόνια με Κιμά

Υλικά:

1/2 κιμά μοσχαρίσιο

4 ντομάτες στο multi

ελαιόλαδο

1/2 κ.σ. πελτέ

2 μέτρια κρεμμύδια στο τρίφτη

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

1 κ.γ. μπαχάρι σκόνη

1 ξύλο κανέλα

ζωμό βοδινού

Αλάτι – πιπέρι – ζάχαρη

1 πακέτο μακαρόνια Νο 7

Εκτέλεση:

Αρχικά τσιγαρίζουμε τον κιμά με το λάδι και τον πατάμε με δύο πιρούνια ή με τον αυγοδάρτη να διαλύσουμε τα χοντρά κομμάτια του.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο , να μαγειρευτούν μαζί με τον κιμά για 5 -7 λεπτά.

Ρίχνουμε και τον πελτέ και ανακατεύουμε.

Σε 5 λεπτά προσθέτουμε τις ντομάτες τα μπαχαρικά, την ζάχαρη, τον ζωμό και όσο νερό χρειάζεται.

Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας σε χαμηλή φωτιά. 

Καταλαβαίνουμε ότι ο κιμάς είναι έτοιμος όταν στην επιφάνειά του υπάρχουν τρυπούλες.

 Σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια τόσο όσο να κρατάνε ελάχιστα.

Τα σουρώνουμε, τα βουτυρώνουμε και σερβίρουμε με τυρί πού προτιμάμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.