Γιαχνί Φασολάκια
Λαδερά Όλες οι Συνταγές

Φασολάκια Γιαχνί

Υλικά:

1 κιλό φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα

2 κρεμμύδια ξερά στο multi

5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

ελαιόλαδο

6-7 ώριμες ντομάτες τριμμένες

1/2 μάτσο μαιντανό

5 πατάτες κομμένες καρέ

Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε τα φασολάκια στην κατσαρόλα με το λάδι και αφού μαραθούν προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια, το σκόρδο και ανακατεύουμε να σοταριστούν 5-7 λεπτά.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε τις πατάτες, την ντομάτα, τον μαιντανό και το αλατοπίπερο.

Προσθέτουμε το απαιτούμενο νερό, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν πολύ οι πατάτες και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.

Tips:

Μπορούμε να συνοδεύσουμε αυτό το καλοκαιρινό λαδερό, με γιαούρτι ή τυρί φέτα.

Καλή Επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.